Pilatestyöpaja aloittelijoille vol. 2 la 3.2 12:00

Pilatestyöpaja järjestetään toisenkin kerran että kaikki halukkaat mahtuisivat. Näissä työpajoissa pyrimme pitämään osallistujamäärän sopivan pienenä, että pystytään mahdollisimman henkilökohtaiseen ja tehokkaaseen opetukseen.

Pilates on suosittu ja tehokas mutta hellävarainen harjoitusmenetelmä, jonka tavoitteena on hyvän lihastasapainon saavuttaminen. Kurssi on suunnattu Pilateksen aloittelijoille harrastuksessa alkuun, ja sen jälkeen Pilatesta voi tehdä hyvin myös kotona. Kun perusperiaatteet ovat hallussa, liikkeiden vaativuutta voi pikkuhiljaa kasvattaa ja saada treenistä tehokkaamman. Tällä kurssilla pyrimme löytämään keskivartalon ydintuen ja herättämään ruususen unta nukkuvat syvät lihakset. Kun harrastat Pilatesta, ryhti paranee ja jaksat paremmin kantaa itsesi läpi päivän.

Täältä löydät lisää kevään kursseja ja työpajoja.

Hinta 20€
Ilmoittautumiset to 25.1 mennessä
Niina Finning +35850 5970 416
nipppsu@gmail.com
tai FB:n kautta

cof
cof

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s