Pysäköiminen Mielipaikassa

Hei rakkaat!

Taatakseen parkkipaikkojen riittävyyden taloyhtiö on joutunut turvautumaan pysäköinninvalvontaan ja koska valvontaa suoritetaan myös iltaisin, on tärkeää huomioida, että pysäköinti on sallittua ainoastaan paikoilla, joilla se on merkitty tällä kuvan merkillä sallituksi.

Esimerkiksi DreamHairin oven puolelle ei saa pysäköidä eikä muuallekaan, missä ei sitä ole sinisellä merkillä erikseen sallituksi osoitettu.

Mikäli kaikki paikat Ollilantie 1 tontilla ovat täynnä, on auto varminta pysäköidä jollekin lähistön muulle parkkipaikalle kyseisen parkkipaikan merkintöjä noudattaen, ettei saisi suotta parkkimaksua.

Muistathan myös, että jos vaikuttaa, että ehdit tunnille aivan viime tingassa tai jopa myöhässä, voit laittaa viestiä Niinalle 0505970416, että olet tulossa, niin ovea voidaan pitää auki hetkisen pitempään.

♥♥♥

parkkikiek

Vastaa