Aloittelijoiden kundaliinijoogakurssi

Alkaen maanantaina klo 19:20 7.9 Aloittelijoiden kundaliinikurssi

Tämä kurssi on sinulle, jos haluat aloittaa kundaliinijoogan. Tutustumme asioihin yhdessä rauhassa.

Kundaliini tarkoittaa sielun energiaa ja luovaa voimaa. Kundalinijoogan tekniikat puhdistavat, avaavat ja vahvistavat kehoa, erityisesti hermostoa ja meridiaanijärjestelmää siten, että voimme ottaa hallitusti ja viisaasti käyttöömme tämän puhtaan ja voimakkaan energian. Jokainen tunti alkaa virittäytymisellä eli aloitusmantralla jatkuen hengitysharjoituksilla, kriyalla (asana) ja meditaatiolla. Kundalinijooga vahvistaa hermostoa, tasapainottaa rauhastoimintaa, aktivoi vahvasti intuitiota, auttaa kontrolloimaan tunnetiloja ja mieltä, opettaa elämään tietoisesti ja läsnä tässä hetkessä sekä kasvattaa itseluottamusta ja -tuntemusta.

hinta: 89€

jotta kurssi järjestetään, osallistujien minimimäärä 10 hlö.

Mikäli et pääse paikalle kurssikerralle, saman viikon aikana voit osallistua mille tahansa viikkotunnille.

Ilmoittautumiset pe 4.9 mennessä
Niina Finning +35850 5970 416
nipppsu@gmail.com
tai FB:n kautta

Muita kursseja ja työpajoja voit löytää täältä

kesälukkari

180727_2108