Lempeä ja sydämellinen joogakurssi 28.1 alkaen torstaisin 16:30 75min

On vain tämä hetki. Joskus se pääsee unohtumaan ja varsinkin tällaisena aikana. Silloin pelot ja stressi pääsevät kehoon. Kurssilla joogaharjoituksen ohessa opettelemme mm. hiljentymään ja tuntemaan yhteyden Äiti Maahan ja omaan sydämeemme jolloin nämä turhat asiat eivät pääse horjuttamaan meitä.

Miellyttävä tunti sisältää hengitysharjoituksen, rauhallisia ja helppoja asentoja koko keholle, rentoutuksen ja meditaation, jossa pyrimme maadoittumaan ja löytämään yhteyden Äiti Maahan ja pystymme tyynin mielin kohtaamaan elämän tuomat haasteet eikä maa horju jalkojesi alla. Maadoittuneessa tilassa voimme rauhoittua ja keskittyä sydäntietoisuuteen. Rauhoittunut mieli kykenee kuulemaan sydämen äänen ja johdatuksen.

12 kertaa yht 110€

tuntia ei ole hiihtolomaviikolla eikä pääsiäistä edeltävänä torstaina.

Ilmoittautumiset pe 22.1 mennessä
Niina Finning +35850 5970 416
nipppsu@gmail.com
tai FB/Whatsappin kautta

Kurssi toteutuu, jos saadaan 10 osallistujaa.

Muita kursseja ja työpajoja