Detox-tuplatyöpaja 19.2. ja 26.2. klo 10.20

Detox-tuplatyöpaja 19.2. ja 26.2. klo 10.20 / kesto 2,5h

1,5h jooga
1h ravintoluento

Miellyttävä joogatunti sisältää hengitysharjoituksen, rauhallisia asanoita koko kehon huomioiden, rentoutuksen ja meditaation. Tietoinen läsnäolo ja harkitut liikkeet ja asennot  luovat kokonaisvaltaisesti ihanan ja miellyttävän kokonaisuuden, jonka päämääränä on luoda sekä keholle että mielelle harmonia ja tasapaino. Meditaatiosta on monia hyötyjä, se muun muassa poistaa stressiä, auttaa keskittymään, auttaa hallitsemaan riippuvuuksia ja parantaa unenlaatua.

Ensimmäisellä kerralla keskitymme kehon detoksifikaatioon ja puhdistavaan ruokavalioon.

Toisella kerralla perehdymme terveyspaastoon ja sen käytännön toteuttamiseen.

Jooga ja detox tukevat toisiaan puhdistavina erikseenkin, mutta etenkin yhdessä. Osallistujat voivat työpajan ajan olla mukana myös WhatsApp-ryhmässä, jossa voi jakaa omia kokemuksia ja tarvittaessa kysyä ohjaajilta neuvoja. Näin osallistujilla on mahdollisuus turvallisesti kokeilla oman ruokavalion puhdistamista ja / tai terveyspaastoa.

Detox työpaja toteutetaan yhteistyössä Diplomiravintoneuvoja Mervi Kukkohovin kanssa / http://www.happybalance.fi

Hinta 25€/kerta

Ilmoittautumiset to 17.2 mennessä
Niina Finning +35850 5970 416
nipppsu@gmail.com
tai FB/Whatsappin kautta

Työpajat

Kevätlukkari