Muutoksen työpaja 12.3. klo 10:30-14:30

Tämä työpaja on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kuuntelemisesta, tunteistasi, sielun energiasta ja kehotietoisuudesta. Työpaja sisältää luento- ja yinjoogaosuuden.

Nautimme yhdessäolosta 4 tuntia ja hinta on 45€

Työpaja pidetään Mielipaikassa Kempeleessä osoitteessa Ollilantie 1.

Sitova ilmoittautuminen sähköpostilla nipppsu@gmail.com 5.3 mennessä

Jos sinulle tuleekin jotain estettä ja joudut perumaan tulemisen 5.3 jälkeen, maksathan silloin puolet työpajan hinnasta

Ohjelma

1h Heidi Kukan luento
75 min Yinjoogatunti, gong+äänimaljat
pieni tauko
1h juttelua ja aiheeseen tutustumista

30 min rakkauslähetys-meditaatio

Kuvaus Yinjoogasta:

Yinjoogassa keskitytään lihasten venyttämisen lisäksi erityisesti sidekudosten venyttämiseen ja vahvistamiseen. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemuksien kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun. Yinjooga pohjautuu kiinalaisiin kehonharjoituksiin ja joogaan. Liikkeet vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta – selkärankaan ja selän lihaksiin, lantion seutuun, sekä liikuntaelimiin (kädet ja jalat). Yinjooga on rauhallista, paikalla oloon keskittyvää joogaa, jossa avataan paljon lantion ja alaselän aluetta. Sidekudokset tarvitsevat aikaa venyäkseen ja sen takia asennoissa ollaan useita minuutteja. Erittäin tärkeätä on, että lihakset voivat olla täysin rentoja näissä pitkäkestoisissa venytyksissä. Mitä vähemmän liikutamme lannerankaa ja selkäämme, sen jäykemmiksi ne käyvät. Lannerangan jäykkyydet puolestaan heijastuvat koko kehon liikeratoihin. Irti päästäminen niin kehon kuin mielenkin osalta on olennainen osa Yinjoogaa. Tunnilla käytetään myös äänimaljoja ja gongia.

Kuvaus luennosta

Maailma on muutoksessa ja siinä samalla myös yksilöiden elämä. Käydään luennolla läpi tätä muutosprosessia. Miten muutoksesta voi selvitä parhaiten kohti uutta muuttuvaa itseä ja elämää. Muutos on luonnollista ja kuuluu meidän jokaisen elämään. Voisiko muutos olla jotakin hyvää ja mahdollisuuksia, eikä vaan elämässä oleva uhka. Yksi isoimpia asioita tällä hetkellä on se, että ulkoiset asiat alkavat menettämään pohjaa ja luotettavuutta. Keneen ja mihin enään uskoisi. Siirrymme ulkoisesta ohjautuvuudesta kohti sisäistä ohjautuvuutta. Jokaisella meillä on sisällä oma navigaattori ja nyt on aika alkaa luottamaan tähän syvään ikiaikaiseen viisauteen. Tämä viisaus on meissä kaikissa. Etsitään yhdessä päivän aikana tätä viisautta ja ohjausta.

Heidi

Minä, Heidi Kukka

Olen vuosia tehnyt töitä sairaanhoitajana ja kätilönä sekä tavannut elämäni aikana paljon ihmisiä. Olen opiskellut myös kyseisen alan kehittämistä ja johtamista. Ihmisyyttä ja ihmisenä oloa olen opiskellut omassa elämässä erilaisten haasteiden ja muutosten kautta sekä koulunpenkillä erilaisissa kouluissa. Olen opiskellut muun muassa tunnevyöhyketerapiaa, ravitsemusta, skeematerapiaa, mindfulness-ohjaajaksi ja energioita sekä energioilla hoitamista. Tällä hetkellä valmennan ja koulutan ihmisiä. Meidän luonnollinen sielun olotila on rakkaus ja valo. Tänne rakkauteen autan ihmisiä löytämään oman polkunsa.

535BA3A6-39B9-4E63-8734-EDD398DA756D
Minä, Niina Finning:

Olen ohjannut mitä erilaisimpia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 1991. Peruskoulutukseltani fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja, kaksi kappaletta RYT200-koulutuksia, muutaman hathajoogatyylisuunnan ja kundaliinijoogaohjaajakoulutuksen (taso 2, 500 tuntia koulutusta) ohessa olen myös koulutettu Pilates-ohjaaja. Joogaa ja pilatesta olen onnekseni saanut ohjata 2000-luvun alusta saakka. Hyvä olo alkaa itseä kuuntelemalla. Valitse ne ajatukset ja teot, jotka tuovat lisää valoa ja rakkautta eläämääsi.