20.8 Detox-työpaja 10:20

Tämä työpaja on sinulle, joka haluat puhdistaa kehoasi ruokavalion ja joogan keinoin.

1,5h jooga Niina Finning
1h ravintoluento Mervi Kukkohovi

Miellyttävä joogatunti sisältää hengitysharjoituksen, rauhallisia asanoita koko kehon huomioiden, rentoutuksen ja meditaation. Tietoinen läsnäolo ja harkitut liikkeet ja asennot  luovat kokonaisvaltaisesti ihanan ja miellyttävän kokonaisuuden, jonka päämääränä on luoda sekä keholle että mielelle harmonia ja tasapaino. Meditaatiosta on monia hyötyjä, se muun muassa poistaa stressiä, auttaa keskittymään, auttaa hallitsemaan riippuvuuksia ja parantaa unenlaatua.

Kehollamme on huikea kyky uudistua ja siivota pois kehoon kertyneet kuona-aineet, kun annamme siihen vain mahdollisuuden. Tämän työpajan aikana tutustumme kehoa puhdistavaan ja uudistavaan ruokavalioon sekä terveyspaastoon ja sen käytännön toteuttamiseen. Käymme läpi, miten voimme arjessa helposti tukea kehon omia puhdistusmekanismeja ja sitä kautta saada lisää energiaa arkeen. Tutustumme myös erilaisiin tapoihin keventää ruokavaliota ja siihen, miten terveyspaasto toteutetaan kehon omia puhdistusmekanismeja tukien.

Detox-työpaja toteutetaan yhteistyössä Diplomiravintoneuvoja Mervi Kukkohovin kanssa / http://www.happybalance.fi

Hinta 25€

Ilmoittautumiset 17.8 mennessä
Niina Finning +35850 5970 416
nipppsu@gmail.com
tai FB/Whatsappin kautta