Vuodenvaihde ja vanhenevat liikuntaedut

Hei!

Muistathan, että monet liikuntaedut vanhenevat vuodenvaihteessa. Nyt sinulla on vielä oikein hyvin aikaa käyttää niiden saldoa Mielipaikkaasi

Mikäli sinulla on saldoa jokin epämääräinen summa, niin voimme luonnollisesti räätälöidä sinulle sopivan määrän käyntejä tavallisen kortin lisäksi. Tule vain kysymään niin keksitään sinulle sopiva paketti!

Tiesitkö, että voit käyttää saldoa myös työpajojen ja retriittien maksamiseen? Aivan todella ihana mahdollisuus hemmotella itseäsi ja pidentää Joulun aikaa ja taikaa on Loppiaisen joogaretriitti Törmälän tilalla 6-8.1.

Mielipaikasta saat myös yksityistunnit vaikkapa työporukalle virkistyspäivään tai polttareihin tai mitä sinulla onkin mielessäsi. Yksityistuntien sisältöä voidaan aina muokata sopimaan sinun tarpeisiisi ja tunnin kestokin on joustavasti sovittavissa.

Niin paljon ihania vaihtoehtoja… tässä vielä suoria linkkejä Mielipaikan sivuille:

Syyslukkari

Mielipaikan työpajoja

Hinnasto

3EFC2393-F503-4B63-A5AE-82BE7DF47759