25.2 Yinjoogatyöpaja Heidi Kukan kanssa 10:20

Tämä työpaja on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kuuntelemisesta, tunteistasi, sielun energiasta ja kehotietoisuudesta. Työpaja sisältää luento- ja yinjoogaosuuden.

Nautimme yhdessäolosta 4 tuntia ja hinta on 50€

Työpaja pidetään Mielipaikassa Kempeleessä osoitteessa Ollilantie 1.

Sitova ilmoittautuminen sähköpostilla nipppsu@gmail.com 22.2 mennessä

Jos sinulle tuleekin jotain estettä ja joudut perumaan tulemisen 22.2 jälkeen, maksathan silloin puolet työpajan hinnasta

Kuvaus työpajasta

Numero kaksi tarkoittaa dualismia, kaksinaisuutta. Helmikuussa käymme läpi paljon tätä energiaa; erillisyyttä ja ykseyttä, varjoja ja valoa, alitajuntaa ja tietoisuutta sekä maskuliinista ja feminiinistä energiaa. Meissä jokaisessa on maskuliininen ja feminiininen energia. Ne ovat meissä olevat sisäinen isä ja sisäinen äiti. Heillä molemmilla on omat tehtävänsä, jotta meidän sisäinen lapsi voi hyvin. Kun synnymme tänne maailmaan, saamme mallit näistä sisäisistä energioistamme omalta isältä ja äidiltä. Joskus mallit voivat olla hieman epäterveessä roolissa. Isän kuuluisi perheessä olla turvallinen, joka luo terveet ja hyvinvoivat rajat. Hän ei hylkää perhettään millään tasolla. Äidin kuuluisi olla kärsivällinen, nähdä ja kuulla, hyväksyä sekä antaa pyyteetöntä rakkautta. Jos näin ei ole ollut lapsuuden perheessä, voi lapsi huonosti. Myöhemmin tuo sisäinen lapsi asuu meidän sisällä ja kannamme sisällämme näitä lapsuuden haavoja niin pitkään, kuin alamme niitä kohtaamaan.

Työpajassa käymme läpi epäterveitä ja terveitä malleja maskuliisessa ja feminiinisessä energiassa sekä omia malleja lapsuudesta. Miten huonoja malleja voi tervehdyttää, jotta sisäinen lapsi sisälläsi alkaa voimaan paremmin. Miten nämä lapsuuden mallit näkyvät nykyisissä ihmissuhteissasi.

Mahdollisuus ostaa työpajassa Heidi Kukan Tarpeet ja tunteet -kurssi hintaan 19e (Norm 111e)

Kuvaus Yinjoogasta:

Yinjoogassa keskitytään lihasten venyttämisen lisäksi erityisesti sidekudosten venyttämiseen ja vahvistamiseen. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemuksien kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun. Yinjooga pohjautuu kiinalaisiin kehonharjoituksiin ja joogaan. Liikkeet vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta – selkärankaan ja selän lihaksiin, lantion seutuun, sekä liikuntaelimiin (kädet ja jalat). Yinjooga on rauhallista, paikalla oloon keskittyvää joogaa, jossa avataan paljon lantion ja alaselän aluetta. Sidekudokset tarvitsevat aikaa venyäkseen ja sen takia asennoissa ollaan useita minuutteja. Erittäin tärkeätä on, että lihakset voivat olla täysin rentoja näissä pitkäkestoisissa venytyksissä. Mitä vähemmän liikutamme lannerankaa ja selkäämme, sen jäykemmiksi ne käyvät. Lannerangan jäykkyydet puolestaan heijastuvat koko kehon liikeratoihin. Irti päästäminen niin kehon kuin mielenkin osalta on olennainen osa Yinjoogaa. Tunnilla käytetään myös äänimaljoja ja gongia.

Heidi

Minä, Heidi Kukka

Olen vuosia tehnyt töitä sairaanhoitajana ja kätilönä sekä tavannut elämäni aikana paljon ihmisiä. Olen opiskellut myös kyseisen alan kehittämistä ja johtamista. Ihmisyyttä ja ihmisenä oloa olen opiskellut omassa elämässä erilaisten haasteiden ja muutosten kautta sekä koulunpenkillä erilaisissa kouluissa. Olen opiskellut muun muassa tunnevyöhyketerapiaa, ravitsemusta, skeematerapiaa, mindfulness-ohjaajaksi ja energioita sekä energioilla hoitamista. Tällä hetkellä valmennan ja koulutan ihmisiä. Meidän luonnollinen sielun olotila on rakkaus ja valo. Tänne rakkauteen autan ihmisiä löytämään oman polkunsa.

535BA3A6-39B9-4E63-8734-EDD398DA756D

Minä, Niina Finning:

Olen ohjannut mitä erilaisimpia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 1991. Peruskoulutukseltani fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja, kaksi kappaletta RYT200-koulutuksia, muutaman hathajoogatyylisuunnan ja kundaliinijoogaohjaajakoulutuksen (taso 2, 500 tuntia koulutusta) ohessa olen myös koulutettu Pilates-ohjaaja. Joogaa ja pilatesta olen onnekseni saanut ohjata 2000-luvun alusta saakka. Hyvä olo alkaa itseä kuuntelemalla. Valitse ne ajatukset ja teot, jotka tuovat lisää valoa ja rakkautta eläämääsi.