Helatorstain jooga- ja ulkoiluloma Bosnian pyramideille 4-11.5: lähde mukaan!

Hei!

Sinäkin ehdit vielä oikein hyvin mukaan reissulle hieman harvinaisempaan kohteeseen Aiempi joogakokemus ei ole tarpeen, avoin mieli ja halu kokea uusia asioita riittävät mainiosti!

Maksujen aikataulusta on tullut hieman kyselyitä, joten selvennetään tässä asiaa näin: nyt ensivaiheessa joulukuussa buukkaamme ainoastaan lennot ja muut kulut maksetaan sitten vasta keväällä retriitin yhteydessä.

IMG_0201

Tässä alla on vielä kuvaus retriitistä:

—-

Namaste  Innostuisitko sinä tulemaan mukaan? Tämän loman joogat ovat hyvin rauhallisia, rentouttavia ja helppoja. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei ole välttämätöntä olla. Ulkoillessamme tutustumme pyramidialueeseen, tunneleihin ja paikalliseen luontoon.

Pyramidit sijaitsevat Visokossa Sarajevon lähellä.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Bosnian_pyramidit

Joogaloman hinta koostuu matkustamisesta, majoittumisesta+ruokailuista sekä joogista seuraavasti:

Majoittuminen ja ruokailu on vielä epäselvää, riippuu siitä, minkä kokoinen porukka meitä lähtee, mutta majoittuminen ja kulkeminen taksilla on tuolla alueella verrattain edullista. Majoitus pyramidin lähellä on omatoimihenkistä, joten valmistamme ruuan itse osana joogaharjoitusta. Näin olisimme kuitenkin majoittuneena mahdollisimman lähellä itse pyramideja ja tunneleita. Viimeksi olimme aivan tunnelin päällä, toivottavasti onnistuu nytkin. Majoittuminen läheltä pyramidia voisi olla esimerkiksi 250€/henki/viikko ja ruoka on arviolta puolet suomen hintatasosta. Erikoisruokavalion eli esim. täysin gluteenittoman tai maidottoman tai vegaanisen järjestäminen voi olla haasteellista, koska kyseessä on pieni kaupunki maaseudulla. Teemme yhdessä aamupalaksi gluteenittoman kaurapuuron, päivälliseksi valmistamme kasviskeittoa osana joogaharjoitusta. Nämä yhteiset ruokakulut jaetaan. Lounas omatoimisesti pyramideilla sijaitsevista kahviloista.

Taksikuluja tulee jonkin verran.

Kulujen tarkkaa suuruutta pääsee paremmin arvioimaan, kunhan saamme tietoa osallistujamäärästä.

Joogat 200€.

Alustava päiväohjelma 

7:30 30 min meditaatio aamulla

jooga 1 h aamulla

9:00 aamupala

10:00 tunneli tai ulkoilua pyramidialueella omatoimisesti, ruokailu eväin tai alueen kahviloissa

16:00 jooga 1h iltapäivällä + 1h henkinen harjoitus (nidra, erilaisia meditaatio/healing/regressio-harjoituksia)

18:00 päivällinen

Jos teemme retkipäivän esim Sarajevoon, sinä päivänä ei ole joogia.

Lennot Helsinki-Sarajevo-Helsinki, edullisimmillaan 250-300€, isomman/painavamman laukun kanssa toki enemmän. Esimerkiksi tämä yhteys 4-11.5 vaikuttaa järkevältä:

Näyttökuva 2023-10-28 kello 10.13.44

Lennot noina päivinä Helsingistä Sarajevoon ovat edullisimmasta päästä. Oulusta ei näppärää suoraa yhteyttä yhden ja saman lentoyhtiön tarjoamana ole, joten matkustaminen on kasattava osista. Oulusta pääsee kuitenkin aamulennolla Helsinkiin ja vastaavasti paluumatkalla iltalennolla takaisin. Vaihtoehtoisia tapoja Helsinkiin matkustamiseen kuitenkin ovat juna, bussi tai oma auto, kaikissa omat hyvät ja huonot puolensa.

Oulu-Helsinki-lennot maksavat tuohon aikaan noin 250€.

Eli kaikki kulut yhteensä voisivat olla yhteensä noin 1000-1200€.

Kyselyt ja ilmoittautumiset 1.12.2023 mennessä, lippuja voisimme ostaa 2.12.

Niina Finning +35850 5970 416
niina@mielipaikka.net
tai FB/Whatsappin kautta

Kun meillä alkaa olla ryhmä selvillä, buukataan lennot ja majoitukset ynnä muut sitten porukalla.