Yinjoogatyöpaja 25.11 10:00

25.11 Yinjoogatyöpaja 10:00 Heidi Kukan kanssa, mahdollisuus myös 90 min iltameditaatioon (ilmoittautuminen erikseen, tietoa lisää alempana)

Yinjoogatyöpajan kesto 4h sis teen ja pientä naposteltavaa, hinta 50€

Tämä työpaja on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kuuntelemisesta, tunteistasi, sielun energiasta ja kehotietoisuudesta. Työpaja sisältää luento- ja yinjoogaosuuden.

Nautimme yhdessäolosta 4 tuntia:

  • Heidi Kukan luento noin 60 min.
  • Teetauko
  • Yinjooga noin 120 min
  • Meditaatio/harjoitus 30 min

Työpaja pidetään Mielipaikassa Kempeleessä osoitteessa Ollilantie 1.

Sitova ilmoittautuminen sähköpostilla niina@mielipaikka.net tai whatsappilla (huomasithan kätevän whatsapp-napin?) ke 22.11 mennessä

Jos sinulle tuleekin jotain estettä ja joudut perumaan tulemisen ke 22.11 jälkeen, maksathan silloin puolet työpajan hinnasta

Kuvaus työpajasta

Meitä kutsutaan isosti tässä hetkessä feminiiniseen maailmaan. Maailma on syvää. Se on myös olenista, antautumista ja vastaanottamista. Energioissa on paljon myös rajan vedon energiaa, voimaa ja tätä kautta vihatunnetta. Viha suojaa monesti pelolta ja kivulta. On kuitenkin aika tuoda itselle näkyväksi nämä syvät tunteet ja opetella luomaan turvalliset ja terveet rajat. On aika tuoda näkyväksi pelko joka on vihan takana.
Kaikki maailmassa pohjautuu joko pelkoon tai rakkauteen. Pelon porttien kautta on mahdollista avautua myös syvään rakkauteen.

Omat fyysisen kehon rajat tuntuvat meillä myös monesti kehon kipuina. Jäämme kantamaan kehon muistiin rajanylityksiä, joita olemme saaneet kokea elämämme aikana. Rajanylitykset ovat voineet tapahtua monella eri tapaa. Käydään näitä läpi työpajassa ja löydetään keinoja kehon kipujen purkamiseen.

Vanhat tavat toimia tunteiden kanssa, ovat olleet pakenemista ja kohtaamattomuutta. Uusi tapa, joka vapauttaa, on tulla tunteen kanssa näkyväksi ensin itselle ja sitä kautta myös toiselle.

Työpajassa on mahdollisuus matkata oman henkilökohtaisen kivun lähteille turvallisessa ilmapiirissä.

Kuvaus Yinjoogasta:

Yinjoogassa keskitytään lihasten venyttämisen lisäksi erityisesti sidekudosten venyttämiseen ja vahvistamiseen. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemuksien kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun. Yinjooga pohjautuu kiinalaisiin kehonharjoituksiin ja joogaan. Liikkeet vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta – selkärankaan ja selän lihaksiin, lantion seutuun, sekä liikuntaelimiin (kädet ja jalat). Yinjooga on rauhallista, paikalla oloon keskittyvää joogaa, jossa avataan paljon lantion ja alaselän aluetta. Sidekudokset tarvitsevat aikaa venyäkseen ja sen takia asennoissa ollaan useita minuutteja. Erittäin tärkeätä on, että lihakset voivat olla täysin rentoja näissä pitkäkestoisissa venytyksissä. Mitä vähemmän liikutamme lannerankaa ja selkäämme, sen jäykemmiksi ne käyvät. Lannerangan jäykkyydet puolestaan heijastuvat koko kehon liikeratoihin. Irti päästäminen niin kehon kuin mielenkin osalta on olennainen osa Yinjoogaa. Tunnilla käytetään myös äänimaljoja ja gongia.

Hinta 50€

Ilmoittautumiset 22.11 mennessä
Niina Finning +35850 5970 416
niina@mielipaikka.net
tai FB/Whatsappin kautta

25.11 Iltameditaatio 14:30 90 minuuttia Heidi Kukan kanssa

Iltameditaatiossa syvennytään päivän teemoihin syvemmin hiljentymällä ja kääntymällä sisään. Illassa välittyy hoitavaa energiaa ja kanavoituja viestejä. Meditaatio tehdään Heidi Kukan kanavoimana.

Hinta 15€

Ilmoittautumiset 22.11 mennessä
Niina Finning +35850 5970 416
niina@mielipaikka.net
tai FB/Whatsappin kautta

Syyslukujärjestys

Työpajoja

Retriittejä