Avajaiset

Avajaiset lauantaina 30.1.2016 12:00-15:00

Ohjelmaa:

Näytetunteja seuraavasti:

12:00 Pilates 30 min (Ilmainen)

12:35 Virtaava jooga 30 min (Ilmainen)

13:10 Selkäjooga 20 min (Ilmainen)

13:35 Kundaliinijooga 40 min (Ilmainen)

14:10 Gong-rentous 20 min (Ilmainen)

Näiden lisäksi mahdollisuus kokeilla:

Energiahoito 15 min (5€)

Pää-niska hieronta 10 min (fysioterapeutti) (Ilmainen)

Teetä ja sympatiaa ♥

Mitä energiahoito on?

Koska kaikki kehon ongelmat johtuvat jonkinlaisesta energiakierron ongelmasta, voi lähes kaikkia ongelmia parantaa energiahoidoilla. Vaiva voi olla kipu tai masennus, suklaan himo tai stressi. Kaikkia voidaan auttaa. Energiahoidot auttavat yleensä juuri silloin, kun länsimainen lääketiede ei siihen pysty.

Energiahoidot eivät ole lääketieteen korvike. Ne ovat yksi puuttuva pala siihen yhtälöön, josta ihmisen hyvinvointi koostuu.

Energiahoitokouluttaja ja -mestari Tuula Paunula tekee 15 min hoitoja.

Mihin hieronta auttaa?

Hieronnalla voi olla positiivisia vaikutuksia masennukseen ja ahdistukseen. Hieronta vähentää kehossa stressihormoni kortisolin määrää, nostaa mielialaa ja vähentää usein myös verenpainetta. Hieronnan uskotaan nostavan myös kehon serotoniinin määrää ja näin auttavan masennukseen. Serotoniini on mielialahormoni, jonka vajaus ilmenee alakulona, apatiana, masennuksena ja kroonisena väsymyksenä.
Hieronta auttaa myös kivuista kärsiviä ihmisiä tuntemaan olonsa paremmaksi ja toimimaan tehokkaammin. Hieronnan uskotaan lieventävän myös kehon jäykkyyttä ja helpottavan kehon liikkuvuutta ihmisillä jotka kärsivät nivelrikosta.

Pään-, niska- ja hartiaseudun kevyttä 10 min hierontaa tekee personal trainer, fysioterapeutti Hannakaisa Koski ilman ajanvarausta. Hantta on paikalla 12-13:30.

Gong-rentous
Aasialaisperäinen Gong soi syvästi koko spektrin alueella ja sen sointi resonoi koko huoneessa ja ihmiskehossa. Gong-rentous voi olla hyvin fyysinen kokemus ja samalla se rentouttaa mieltä ja sen jälkeen olo tuntuu selkeältä.