Hinnat

Viikkotunnit ja kortit
Maksuvälineet
Yksityiset joogaelämykset sinulle
Tilaustunnit

flower-1344317_1920

Viikkotunnit ja kortit

Kertakäynti 12€

10 kerran kortti 72€

10 kerran kortti opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, kotiäidit ja koti-isät 64€

Hinnat keston mukaan 

30 min: puolikas kerta 10 kerran kortista tai 6€

55/75 min: 1 kerta 10 kerran kortista tai 12€


10 kerran kortti on henkilökohtainen ja voimassa vuoden ostopäivästä.

10-kortin yhteydessä tarjottava kaverikäynti on tarkoitettu yhteen ilmaiseen tutustumiseen/hlö.

Kortteja voi ostaa ennen tunteja ja niiden jälkeen. Tuplatunnin välissä emme välttämättä ehdi myydä kortteja; voit kyllä tulla tunnille ja voit ostaa korttisi sen jälkeen.

Maksuvälineet

Pankki- ja luottokortit, käteinen, Smartumin liikuntatuotteet, Tyky-kuntosetelit, tyky-online, ePassi, Edenredin Virike-tuotteet, Eazybreak.

Pystymme myös tekemään laskun niin yksityishenkilöille kuin y-tunnuksen haltijoille ja voimme myös laskuttaa sähköisellä laskulla.

Yksityiset joogaelämykset sinulle

Äänimaljarentoutus 60 min: 50€

Äänimalja- ja gong rentoutuksessa pääset rentoutumaan hetkeen sointujen kauniissa äänimaailmassa. Saat olla ja rentoutua tunnin viihtyisässä Mielipaikassa lattialla viltin ja lämpölamppujen alla.

Äänimaljojen ja gongin kaunis sointi johdattelee syvän rentouden tilaan, unen rajamaille. Äänimaljarentoutuksen sanotaankin vastaavan jopa kolmen tunnin unia! Eri äänitaajuudet vaikuttavat myös kehoon mm. hermostoon ja voivat tuntua luita myöden fyysisesti rentoutuksen aikana helpottaen päivän aikana tulleita jännityksiä. Rentoutuksessa purkautuu stressi ja parasympaattinen hermosto aktivoituu ääniaaltojen vaikutuksesta, joten sinun ei itse tarvitse tehdä mitään. Vain olla ja nauttia.

Pukeudu lämpimästi ja mukavasti ja tule mukaan nauttimaan itsestäsi.

Tarkasta kestosta ja muista yksityiskohdista ja kokonaispaketista ja sen hinnasta voidaan sopia.

Regressiorentoutus 60-90 min: 85€

Regressiorentoutuksessa keskitytään tietoisen muistin ulottumattomissa oleviin muistoihin, yleensä menneisiin tapahtumiin tai kokemuksiin. Regressiohoidon perusajatuksena on, että yksilö voi päästä käsiksi menneisiin tapahtumiin, aina varhaislapsuuteen saakka, jopa edellisiin elämiin liittyviin kokemuksiin, jotka voivat vaikuttaa hänen nykyiseen elämäänsä. Jos piilossa olevia muistoja nousee esiin, ne voidaan kohdata ja päästä niistä yli. Tarkoituksena on ymmärtää, miten menneet kokemukset voivat vaikuttaa nykyiseen elämään, kipuihin, tunteisiin ja käyttäytymiseen.

IMG_7699

Tilaustunnit

Yksityistunnit onnistuvat Mielipaikassa tai asiakkaan omissa tiloissa. Otathan yhteyttä, niin järjestetään yhdessä juuri sellainen kokonaisuus, joka sopii sinulle parhaiten

Yksityistunnin hinnat Mielipaikassa:

1-7 hlö: 80€

8-15 hlö: 100€

yli 15 hlö: 120€