Varjakan retriitti 23.-26.7.2020

Lähde heinäkuussa Mielipaikan kanssa Lumijoen Varjakkaan! Meri elementtinä E00EBCF3-B57F-467F-ABDC-B739C8595F1Frauhoittaa mieltä jo pelkällä läsnäolollaan. Sinulla on mahdollisuus irtautua arjesta ja hoitaa kehoasi ja mieltäsi täysipainoisesti intensiivisen ja energisoivan retriitin aikana.

Ohjelmassa on monipuolinen kattaus lempeitä ja tehokkaita joogaharjoituksia. Päivän aikana tarjoamme kaksi erilaista harjoitusta ja mahdollisuuden erilaisiin hoitoihin (maksu erikseen). Lisäksi ohjelmassa on luentoja ja mm. mantralauluilta. 

Kundaliini tarkoittaa sielun energiaa ja luovaa voimaa. Kundalinijoogan tekniikat puhdistavat, avaavat ja vahvistavat kehoa ja aktivoivat chakrat, kehon energi180727_2058akeskukset. Harjoitus sisältää aina harjoitussarjan ja meditaation ja sitä sanotaankin tietoisuuden joogaksi.

Yinjoogaharjoituksen avaavat syvävenytykset kohdistuvat lihasten lisäksi sidekudoksiin ja kehon tuntemusten tarkkailu ja hengitysharjoitukset auttavat rauhoittumaan pidempikestoisiin venytysasentoihin.

Selkäjoogaharjoituksessa tehdään rauhalliseen tahtiin dynaamisia ja staattisia hathajoogaharjoitteita ja painopiste on selkää ja niskaa hoitavissa ja kuntouttavissa sekä ryhtiä korjaavissa asanoissa. Näihin yhdistetään rentouttava hengitys ja liikkeen/asennon tietoinen itsesäätely.

Lempeä jooga perustuu Swami Sivanandan kehittämään tyylisuuntaan. Asennot ja asentosarjat parantavat ja kehittävät kehon ja mielen koordinaatiota ja kehittävät sisäistä tietoisuutta itsestäsi. Tyypillisesti chakrat (kehon energiakeskukset) käydään läpi klassisten asanoiden (paikallaan pysyvä miellyttävä asento) mukaisesti ylhäältä alas päin.

Retriittiin osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Jokainen osallistuja on itse vastuussa omasta vakuutusturvastaan.

Linkki tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittautumiseen

6DE5CD4E-F696-4ED0-A97D-6DE0F520F8B7