2.7. Yinjoogatyöpaja Lumijoen Varjakassa 9:00

Ennen kesäloman alkua on vielä mahdollisuus ihanaan yinjoogatuokioon meren rannalla:

9:00 Rento jooga kehon herättämiseksi ~1h

10:00 Yinjoogatyöpaja 

12:00 Meditaatio

Hinta 35€

Työpaja toteutuu, jos saadaan vähintään 10 henkilöä

Yinjoogassa keskitytään lihasten venyttämisen lisäksi erityisesti sidekudosten venyttämiseen ja vahvistamiseen. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemuksien kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun. Yinjooga pohjautuu kiinalaisiin kehonharjoituksiin ja joogaan. Liikkeet vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta – selkärankaan ja selän lihaksiin, lantion seutuun, sekä liikuntaelimiin (kädet ja jalat). Yinjooga on rauhallista, paikalla oloon keskittyvää joogaa, jossa avataan paljon lantion ja alaselän aluetta. Sidekudokset tarvitsevat aikaa venyäkseen ja sen takia asennoissa ollaan useita minuutteja. Erittäin tärkeätä on, että lihakset voivat olla täysin rentoja näissä pitkäkestoisissa venytyksissä. Mitä vähemmän liikutamme lannerankaa ja selkäämme, sen jäykemmiksi ne käyvät. Lannerangan jäykkyydet puolestaan heijastuvat koko kehon liikeratoihin. Irti päästäminen niin kehon kuin mielenkin osalta on olennainen osa Yinjoogaa.

Ilmoittautumiset 30.6 mennessä
Niina Finning +35850 5970 416
nipppsu@gmail.com
tai FB/Whatsappin kautta