Mielipaikan Kroatian-retriitti: reportaasi

Mielipaikan syksyn 2022 retriittilomamatka suuntautui tällä kertaa ihanaan Kroatiaan, vuorten ja sinisen välimeren väliin sijoitetulle rannikkoseudulle, Trogirin saarelle lähelle Splitiä.

Päivittäin aloitimme aamun joogaten sisätiloissa, koska aamut alueella olivat varsin pimeitä. Halutessaan aamujoogan päälle sai jäädä vielä meditaatiohetkeen. Sen jälkeen nautimme aamupalan yhdessä ja osa suuntasi etätöihin, osa nautti rannasta ja alueen luonnosta sekä tietenkin välimeren auringosta.

Päivä koostui aamu- ja iltajoogasta, teimme myös henkisiä harjoituksia, rentoutusta ja meditaatioita.  Tutustuimme ihastuimme ja rakastuimme itseemme ja sisäiseen lapseemme.

Majoitus oli järjestetty siten, että meillä oli koko porukalle iso villa, jossa kaikki asuivat ja ruokailivat. Villan terassi- ja uima-allasalueella mahtui joogaamaan iltapäivän joogatuokiot hyvin ja vaikka villa oli lähellä rantaa, itse villan piha-alue oli rauhallinen.

Teimme rannalla muutamana päivänä iltapäiväjoogan ja meditaation. 

Kustannuksiltaan koko reissun joogat, majoittumiset ja melkein kaikki ruoat maksoivat yhteensä 550€. Sen päälle syksyllä 2022 lennot Oulusta Splitiin (ja takaisin) maksoivat noin 290 -390 riippuen matkatavaran määrästä. Ja Helsingistä lentämällä hinnat olivat tietysti vielä maltillisempia.

Syksyn 2023 retriittimatka on jo suunnitteilla! Loma sijoittuu viikolle 41, mutta aloitamme ehkä jo viikolla 40, riippuen siitä miten lennot menevät. Matkan kohdetta ei ole vielä valittu, mutta heti kun se selviää, lisäämme siitä tietoa Mielipaikan sivuille. Konsepti tulee olemaan samantapainen ja kustannusrakennekin tulenee olemaan samansuuntainen, tietenkin riippuen valitusta majoitusratkaisusta. Varaathan siis aikaa lomalle kalenteristasi  viikolle 41. 

Syyslukkari

Pikkujoulut

Yksi vastaus artikkeliiin “Mielipaikan Kroatian-retriitti: reportaasi

Kommentointi on suljettu.