Yinjoogatyöpaja Heidi Kukan kanssa 26.11 klo 10:20

Tämä työpaja on sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kuuntelemisesta, tunteistasi, sielun energiasta ja kehotietoisuudesta. Työpaja sisältää luento- ja yinjoogaosuuden.

Nautimme yhdessäolosta 4 tuntia ja hinta on 45€

Työpaja pidetään Mielipaikassa Kempeleessä osoitteessa Ollilantie 1.

Sitova ilmoittautuminen sähköpostilla nipppsu@gmail.com 22.11 mennessä

Jos sinulle tuleekin jotain estettä ja joudut perumaan tulemisen 22.11 jälkeen, maksathan silloin puolet työpajan hinnasta

Ohjelma

1h Heidi Kukan luento:

75 min Yinjoogatunti, gong+äänimaljat
pieni tauko
1h joogaharjoitus chakroille

30 min meditaatio chakroille

Juttelua ja aiheeseen tutustumista

Luennosta:

“Sen minkä taakseen jättää, edestään löytää”, sanonta pitää hyvin paikkansa. Sielun matka on kokemusten kautta tiedostamista ja kasvua. Erilaisten elämän kokemusten ja ihmissuhteiden tarkoitus on opettaa meille itsestämme ja maailmankaikkeudesta jotakin. Jos elämäntapahtuman tarkoitusta ei tiedosta, eikä käy itsensä kanssa syvällisesti läpi, tuo universumi meidän eteemme uudelleen samanlaisen tapahtuman vetovoiman lain mukaisesti. Myös tunnevyöhyketerapiassa tunnetaan tämä syklisyys ja asioiden toistuminen. Asiat toistuvat isommassa syklissä 18 vuoden välein. Yleensä ensimmäisen 18 vuoden aikana keräämme itseemme epigeneettisen perimän ja mallioppimisen kautta erilaiset muistijäljet. Nämä ovat niitä kokemuksia, jotka ovat jääneet selvittämättä meidän menneissä elämissä ja jotka olemme tulleet tähän elämään vapauttamaan. Ensin täytyy kuitenkin tiedostaa, jotta voi vapautua. Työpajassa käymme läpi tätä tunnevyöhyketerapiassa tuttua 18 vuoden syklisyyttä. Käymme myös ensimmäiset 18 vuotta läpi ja mikä tunne ja teema on tyypillistä millekin ikävuodelle. Laskemme oman elämänkaari-iän, joka antaa lisää tietoa siitä mikä teema sinulla on tällä hetkellä aktiivisena elämässä. Lopuksi kerron missä kohdassa kehoa nämä padotut energiat näkyvät ja tuntuvat erilaisina oireina. 

Työpajaan osallistuville Heidi Kukan Tarpeet ja tunteet -kurssi mahdollista ostaa 19e hintaan (norm 111e) Saat työpajassa ohjeet tähän. 

Työpajoja

Retriitit

Syyslukujärjestys